Ny WebbRadio!

Webbgruppen har pratat om att utveckla vår WebbRadio och nu kan vi presentera en testversion av en ny WebbRadio, eller rättare sagt: Mediaspelare.

För att göra det enklare att administrera samt öka vårt kristna mediautbud på Bonhuset.com, håller vi på med en Mediaspelare som så småning om kommer ersätta vår WebbRadio.

Den version vi nu presenterar är en utvärderingsversion, dvs. en testversion. Det innebär att den inte är helt klar och kan därför ha en del fel. Vi behöver därför Er som testare och utvärderare så att vi kan rätta till eventuella fel innan vi ersätter den nuvarande WebbRadion.

Testa Mediaspelaren på nedanstående adress och hör av dig till oss via formuläret på kontakta-sidan eller via e-postadressen: webbgruppen@framtidskyrkan.nu. Skriv så utförligt du kan, då är det lättare för oss att rätta till eventuella fel. Ge oss gärna kritik – positiv eller negativ om spelaren.

Här är några frågor som skulle underlätta för oss om du svarade på och tog med i ditt mail.

  1. Vilken internetuppkoppling har du? (ex: Modem eller ADSL 0.5Mbit).
  2. Vilken webbläsare använder du och eventuellt vilken version? (ex: Internet Explorer version 6).
  3. Var inträffade det eventuella felet och vad gjorde du som utlöste det. (ex: När jag klickade på Play-knappen startade inte ljudet).
  4. Vad är bra?
  5. Vad är dåligt? Hur ska vi i så fall förbättra det?

.: Klicka här för att starta Mediaspelaren :.

För att spelaren ska fungera behöver du Flash installerad i din webbläsare. Den senaste versionen hittar du här >>

Tack för din hjälp!!!
/Webbgruppen