Sandudden 2014

Nu har det årliga sommarlägret på Sandudden för barn som har gått i 2:a till och med 6:e klass gått av stapeln. Lägret började fredagen 1 augusti och avslutades 3 augusti.

Under lägret hade vi Storsamlingar som innehöll sång samt att Jonas berättade om Gud och att DU är otroligt unik & värdefull, skapad av Guds avbild, Gud har en plan för just DIG. Man fick även möta olika människor i olika drama som visade på det Jonas pratade om.
Under lägret hade vi aktivitet på schemat, en dag hade vi ett äventyr som liknade fångarna på fortet och den andra dagen bestod aktiviteten av fler små lekar och uppdrag.
Vi hade även två kvällssamlingar där vi ena kvällen hade en läkare andra en brandman som svarade på frågor som deltagarna hade skrivit. Där emellan var dagarna fyllda av mat, fika, glädje, sol och bad om vartannat.

Lägret bestod av 47 Barn, 17 Ledare, 5 Badvakter, 6 Kökstanter & Köksgubbar, 1 Gäst, 11 Aktivitets ledare som fanns på plats under lägret.

Sedan har ett antal bidragit med tillagad mat och hembakt bröd,

Framför allt så har ofantligt många har haft lägret och dess deltagare i förbön före och under lägret.

Så lägret bestod av fler än man kan ana.

Vid avslutningssamlingen fick barnen med sig ett bokmärke som minne. Där det på ena sidan var ett uppbyggande bibelord och på andra sidan ett hjärta med utsträckta armar med texten DU ÄR VÄRDEFULL!

Guds frö är planterat i barnen så fortsätt be!

/MG

 

IMG_5162IMG_5350

IMG_5211IMG_5359 IMG_5338