Funderingar från mitt älgpass..

1 När det är lugnt på älgpasset har man mycket tid att sitta och fundera. Vad jag reflekterar mycket och ofta över är skapelsen. Tagit några bilder runt passet se och njut av vilken skapelse vi har fått.

2

En bild när jag tittar söder ut ser man ungskog komma och växa upp. Tankarna går då till det yngre gardet runt omkring mej vad viktigt det är att vi bryr oss om varandra och röjer så att ingen stagnerar utan växer och frodas.

3

Vänder blicken åt öster ser då en stubbe. Det är något som är borta men lever vidare i förra bilden där det var ungskog.

Vad viktigt det är att vi ber för varandra och våra nära och kära så vi får växa och gro, och att det som varit får bära ”frukt”.

lingon

Tittar ner på marken vilka läckerheter som kommer. Han som skapat oss har tänkt att vi ska må gott. Smaka o ät av det naturen ger.

7

Blickar norrut vilken ögonfröjd. Det är bara att njuta av skapelsen.

Namnlös

Tittar västerut och se vad det strålar från himlen, han som skapat detta bara öser på. Det är bara att njuta av skapelsen. Vad jag inte kunnat förmedla med bilderna det är alla ljuden fåglar, myggor, flugor, hundskall m.m.

Läs gärna 1 Mosebok kap 1 och kap 2 vers 1-4.

Samuel Pettersson