Ungdomarnas möte 23/1

Glada tjejer

Ungdomarna ansvarade för mötet i Gottne den 23/1. Tio tjejer (inkl overheadskötare) ledde lovsången. Sara inledde mötet med solosång. Sedan hälsade Anton som var mötesledare alla välkomna och läste ur Joel i ”Mauds Bibel”.

Lovsång

Barnens minuter

Efter några lovsånger höll Christoffer barnens minuter då han illustrerade bönen med hjälp av en mobiltelefon – bön är som ett samtal med Gud.

Svar direkt

Annika predikar

Annika höll sedan en gripande predikan om att vi måste se våra medmänninskor med Jesu ögon. Jesus såg den sjuka kvinnan som rörde vid hans mantel, barnen och Sackeus. Han brydde sig inte om människornas (inkl lärjungarnas) dömmande blickar och tilltal. Han brydde sig om dem som behövde bli sedda. Så skall vi vara hans redskap… att se dem som kanske inget annat önskar än att bli sedda – de som känner sig osynliga, utfrysta, mobbade – Det kan rädda deras liv… ”Våra armar är de enda Gud har för att krama om sina barn”.

Fika

Mötet som präglats av en stark Gudsnärvaro avslutades med fika.
Det var nog ingen som gick hem oberörd efter denna Gudstjänst… ”Det var det bästa mötet på länge” lyder några av kommentarerna efteråt. Tack till ungdomarna som villigt tjänar Gud på olika sätt.

Text/Bild: Teodor Nimmersjö
Layout: Jerker Bergman