Symöte 15 mars

Karin hälsade välkommen och läste inlednings ord på ”mål”.

Larssa Brazz spelade ”Down by the riverside” ”Train” och ”Jazzå”

En av medlemmarna läste Psalm 23 ”Herren är min Herde mig skall intet fattas, han leder mig på rätta vägar för mitt namns skull Han för mig till vatten där jag finner ro….”
Sedan följde trumpet solo ”Ýou raise me up”

Larssa Brazz spelade ”Ta mej till din Himmel…”
”Rosa Pantern” och ”YMCA”

Unisont sjöngs Psalm 252 ”Hela vägen går han med mig o vad kan jag önska mer…”

Sen blev det paus för sedvanligt fika !:-)

Psalm 96 sjöngs, ”Öppna mig för din kärlek världen behöver dig, .. världen behöver din kärlek strömmande genom mig..”

Brazz spelade ”Han har öppnat pärleporten så att jag kan komma in…” och ”When the saints”, ”Rock around the clock”

Birgitta tog en sekvens från Vasaloppet där Oskar Svärd delade med sig av drycken till sin närmaste konkurrent inför slut spurten. EN brydde sig om andras behov först, han gav sitt liv för andra till synes ett nederlag men som visade sig vara den största seger som nån vunnit. Vägen var lång med en brant uppförsbacke för Jesus, men han gick den.!Följ Jesus så går det att ta sig fram genom svårigheter. Jesus räddade oss till de eviga livet om vi vill ta emot den gåvan. För oss, för alla, för dig och mig.
Hon avslutade med ”Vår Fader…” och ”Herrens välsignelse” HERREN välsigne DIG och bevare DIG, HERREN låter sitt ansikte lysa över DIG och vare DIG nådig, HERREN vände SITT ansikte till DIG och give DIG frid, i FADERNS och SONENS och DE HELIGE ANDES namn.

gm/Roger Forsberg