Efter regn kommer solsken

Visst är det fantastiskt när solens strålar börjar tränga sig fram genom de skingrande molnen som nyss var en del i ett oväder. solens värdefulla värme träffar oss på nytt och luften känns ny och fräsch. Så här kan det vara för oss människor i våra liv också. Efter en stormig period i livet blir det vackra ännu vackrare. Det värdefulla blir än mer värdefullt för oss. Är Du mitt i stormen nu? Håll ut, det kommer ljusare dagar igen. Du behöver heller inte gå ensam. Gud vill ta din hand och leda dig fram. Jag har själv fått erfara detta. Jesus är min vän. En vän som kan stilla stormen om så skulle behövas. Jag vill ge Dig som läser det här ett bibelord också. Ps 23:1-3 ” Herren är min herde, ingenting ska fattas mig. Han för mig i vall på gröna ängar, han låter mig vila vid lugna vatten. Han ger ny kraft och leder mig på rätta vägar, hans namn till ära.”

Det här är helt fantastiskt! Honom vill min själ lovsjunga, tacka och ära!

Med önskan om en skön sommar- såväl ute i naturen som inne i Din själ.

 

Samuel Söderberg- Lovsångsledare, BönhusetPicsArt_1372795010797